LOKACIJA

Osim što važi za jednu od najrazvijenijih gradskih opština u regionu, Novi Beograd je opština sa najviše zelenih površina u Beogradu. Odlična infrastruktura, reljef i organizacija naselja čine da su Vam gotovo svi sadržaji nadohvat ruke. Široki bulevari i pristupačne saobraćajnice omogućuju dobru povezanost sa ostalim delovima grada, a blizina autoputa odgovara onima koje zbog poslovnih obaveza put često odvodi van Beograda. Ove činjenice već godinama privlače sve veći broj porodica sa decom, ali i poslodavaca koji žele svojim zaposlenima da priušte poslovni prostor u najrazvijenijem i poslovno najpodobnijem delu grada. Jedna od brojnih prednosti nove Pupinove palate Novi Beograd je ta što će se nalaziti upravo u središtu ove gradske opštine.

Ukoliko volite život u atraktivnom i urbanom delu prestonice, a opet ne želite da se odreknete lepote uživanja u slobodnom vremenu na otvorenom, Novi Beograd je pravo mesto za Vas. Gotovo svaki novobeogradski blok poseduje svoj park, a novobeogradski kejevi su najbolja lokacija za duge šetnje. Na teritoriji ove gradske opštine nalazi se dvocifren broj državnih vrtića i osnovnih škola, kao i dve gimnazije, nekoliko stručnih srednjih škola i Fakultet dramskih umetnosti, što je posebno značajno za porodice.

Zahvaljujući svim nabrojanim pogodnostima, novogradnja na Novom Beogradu je poslednju deceniju u velikoj ekspanziji, a broj stanovnika se konstantno povećava.

  • Airport City 50m
  • Restoran Bela reka 50m
  • Delta City 1500m
  • Market 10m
  • Aerodrom 10km
  • Sportski centar 500m