PUPINOVA PALATA
NOVI SAD

Pupinova palata predstavlja savremeni stambeno – poslovni kompleks, smešten u samom centru Novog Sada. Svojim izgledom i funkcionalnošću, ovaj objekat oplemenjuje centar grada i svrstava ga među najlepše i najimpozantnije svetske metropole.

Osim izuzetne pojave, Pupinova palata može da se pohvali činjenicom da je od samog momenta izgradnje postala najpoželjniji stambeno – poslovni kompleks u gradu i da se od samog početka tražio kvadrat više. Raspoređena u tri lamele nudi idealne uslove stanovanja, pruža potreban komfor i sigurnost. Blizina svih važnih objekata, kulturnih, društvenih i zdravstvenih institucija, ovaj objekat čini savršenim mestom za život savremenog čoveka. Svakodnevni stres oko parkiranja izbegnut je podzemnom garažom na čak tri nivoa, koja objekat u strogom centru grada čini još poželjnijim.

Poslovni deo objekta uređen je po najvišim svetskim standardima, u službi zadovoljstva i motivacije zaposlenih. Izvanredne uslove za radno okruženje prepoznala je i multinacionalna nemačka kompanija Continental, koja u ovoj zgradi zauzima najveći procenat poslovnog prostora. Luksuzni gradski hotel Pupin sa čuvenim novosadskim restoranima Kalem i ZAK takođe se nalazi u Pupinovoj palati.