MATERIJALIZACIJA

FASADA
OBJEKTA

Fasada objekta se izoluje upotrebnom kamene vune. Završna fasada se sastoji od delova izrađenih od demit fasade i delova izrađenih od ventilisane fasade, shodno projektu i rešenju arhitekte.

*Fasada našeg hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa

FASADNI
ZIDOVI

Fasadni zidovi se zidaju upotrebom termo blokova koji po svojim karakteristikama obezbeđuju najveću termičku i akustičnu izolaciju, a sve sa ciljem postizanja najkomfornije sredine. Spoljašnje staklene ograde su delimično transparentne.

* Izgradnja našeg objekta New Minel Residence & Office

KERAMIKA

Keramika je granitna ratifikovana prve klase, a zemlje porekla su Španija ili Italija.

* Keramika u sobama hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa

SANITARIJE
I VODOKOTLIĆI

Sanitarije i vodokotlići u objektu su od evropskih premijum proizvođača, kao npr:“Villeroy&Boch, Grohe, Laufen, Geberit“ i slično. Predviđena kupatila se izvode po sistemu „Walk in shower“, tj linijska kanalica za odvod vode renomiranih proizvođača. Baterije su modernog dizajna predviđene za lako održavanje, visok sjaj kao i optimalnu potrošnju vode od svetskih renomiranih proizvođača prve klase, kao npr“Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard“ i slično. Predviđeni su najmoderniji bojleri proizvođača Ariston.

* Sanitarije u kupatilu soba hotela Pupin

LED
RASVETA

LED rasveta neutralnog dizajna sa garancijom od minimum 2 godine. Posebno ističemo da smo dodatno razmišljali o komforu korisnika tako što smo povećali spratne visine kako bi korisnici dobili na vazdušnosti i luksuzu prostorija.

* Enterijer i rasveta u sobi Hotela Pupin.

PREGRADNI
ZIDOVI

Pregradni zidovi su izrađeni po sistemu suve gradnje, usvojeni po knjizi standarda Izvođača radova pod nazivom „Premijum zid“, koji pruža najbolju zvučnu i termo izolaciju za objekte ove namene. Poseban akcenat bio je na maksimalnom smanjenju bočnog prenosa zvuka.

* Unutrašnjost objekata New Minel Residence & Office

UNUTRAŠNJA
STOLARIJA

Unutrašnja stolarija, tj ulazna vrata su obložena furnirom hrasta, a sobna vrata sadrže skrivene šarke, magnetnu bravu i ispuna je od ekstrudirane iverice koja znatno utiče na smanjenje prenosa zvuka.

* Unutrašnjost objekata New Minel Residence & Office

SPOLJNA ALUMINIJUMSKA
STOLARIJA

Fasadna stolarija koja se ugrađuje na kompleksu Pupin’s Palace New Belgrade je aluminijumska stolarija premium kvaliteta sa troslojnim staklom visokokvalitetnih zvučnih i termičkih performansi. Obzirom na performanse kao i odabir proizvođača, sigurni smo da fasadnu stolariju koju ugrađujemo na našem objektu, možemo svrstati u red najkvalitetnije stolarije koje tržište stanogradnje može da ponudi.

* Stolarija na objektu New Minel Residence & Office

PARKET

Parket je hrastov, višeslojni, prve klase, debljine 14mm. U čitav objekat se postavlja parket renomiranog svetskog proizvođača.

* Parket u našim objektima u Novom Sadu, Beogradu i Zlatiboru.

BETONSKA
KONSTRUKCIJA

Betonska konstrukcija se izvodi po principu modernog pristupa skeletnog AB sistema koji je postao standard u modernim objektima celog sveta.

* Izgradnja našeg objekta RUJ Mountain Residence & Spa na Zlatiboru